måndag 21 december 2009

Snööööö

Det är snö, snö, snö, snö, snööööö. Även mitt på Södermalm! Det är hårda tider för en stackars utarbetad moder. Det kräver verkligen sin otränade kvinna att tvångsploga trottoarerna med barnvagn. Axlarna! Armarna!
Vi letade efter en bebispulka igår till Arvid, vi tänkte dra runt honom i den istället och kanske åka lite i en liten liten backe, men hittade ingen! Vi var kanske lite dumma i huvudet kan man tycka som inte gick till en sportaffär utan bara till leksaksaffärer och diverse andra affärer...  men... DU RÅ! Vi gav upp och tvångsplogade istället. Arvid bryr sig nog ändå inte om hur han transporteras runt tror jag. Var han än sitter så blir det ju ändå i den tokvarma och jättestora overallen och vantar modell boxhandske. Men, kanske jag ska tvångsploga mig fram till Intersport idag? Eller, var finns bebispulkorna?

1 kommentar:

  1. Tror inte pulka funkar för små barn. I alla gjorde det inte det för oss. Trots en "bebispulka " med hög rygg så blev det för vingligt eftersom vår dotter inte satt riktigt stadigt ännu. De skulle behöva vara fastspända!

    SvaraRadera