måndag 24 januari 2011

Som sagt. 38% föräldrarekommendation

Så här ser ett bitmärke ut. Jag vet inte hur det gått till eftersom det tydligen inte ingår kommunikation med föräldrar för dagispersonal. Otroligt märkligt.
Published with Blogger-droid v1.6.4

5 kommentarer:

  1. Ajajaj, är det sådär det går till på dagis, ungar! Eller är det personalen?

    SvaraRadera
  2. Jobba på för att byta dagis....kan det inte gå fortare när sådant här händer flera gånger?? Personalen måste givetvis SE vad som händer och punktmarkera ett "bitbarn".

    SvaraRadera
  3. Åh vad hemskt! De måste ju sett något? Snart kan Arvid själv säga vem det var, då har de ingen chans. Är ni fortfarande på den förskolan i stan? Hoppas ni får komma till den andra snart. Kram på er!

    SvaraRadera
  4. Inte kul. Inte kul alls Emelie!!! Var med om samma sak på Williams första dagis. TRE (3) ggr blev han biten, sista gången i ansiktet, innan dagispersonalen gjorde nåt! Först då kopplade man in en specialpedagog som skulle vara med och iaktta gruppen (bullshit). Sen fick jag order om att INTE kontakta den bitande ungens mamma (personligen skulle jag velat veta om MIN unge hade bitit en annan unge...) för det gjorde de själva. Sen undrade jag vad "specialpedagogen" kommit fram till. Men det fick jag inte veta eftersom de har tystnadsplikt. My ass sa jag då och krävde svar eftersom jag inte hade lust att hämta min unge på akuten nästa gång som han blev biten. Jo, då kom det ju fram att man ska ju inte uppmuntra negativt beteende. Ja det höll jag med om men VAD innebär det? Jo man skulle nonchalera den bitande ungen när han var i farten igen... Eller försöka distrahera honom. Helt sjukt. Stå på dej Emelie, ring rektorn och KRÄV att få veta vad de har för handlingsplan i sådana situationer. Förstår att det är 38% på ditt dagis. Förlåt, förskola. Hoppas VERKLIGEN att detta var en engångsföreteelse!!! Kram Pernilla xx

    SvaraRadera
  5. De hade problem med ett "bitbarn" tidigare på Arvids avdelning. De sa aldrig vem det var som bet, men det har inte hänt på länge så det verkar vara löst nu. De gjorde då så att de inte släppte det barnet ur sikte...

    Igår fick jag veta vem det barnet var för en tanklös fröken (förlåt, pedagog!) sa att det inte kunde vara h*n för "xx är ju inte här idag". Alltså var nån annan. Personalen såg inte vad som hände, de "hörde honom bara" (Arvid alltså) men det "gick över fort så de trodde inte att det var så farligt".

    Förhoppningsvis får vi plats på nytt dagis till hösten..

    SvaraRadera